Naši lektoři

Zdeněk Křížek

Zdeněk Křížek započal svou kuchařskou kariéru v hotelu Jalta.

Právě tam se poprvé setkal s asijskou kuchyní a také se zamiloval do japonské kuchyně díky teppanyaki - speciálnímu japonskému stolu s grilovací deskou pro úpravu jídelpřed zraky hostů.

Po čtyrech letech působení odešel za nabídkou otevřít 5star hotel Boscolo, kde vařil další tři roky.

Od roku 2006 působil v hotelu Mandarin Oriental, Prague.

Za svého působení zde získal pracovní zkušenosti vedle michelinských šéfkuchařů v Londýně u Hestona Blumentala z asijských hotelů v Hong kongu Amber restaurant/ The Landmark Richard Ekkebus,

Malajsii a Japonsku, kde si prohluboval a rozšiřoval znalosti asijské kuchyně .

Od roku 2015 zastával funkci šefkuchaře restaurace a baru Spices a nyní pracuje na pozici Executive Chef pro síť Orea Hotels § Resorts.

Dále se věnuje aktivně lektorské činosti na kulinářských akademii po ČR a je součástí vzdělávacího progarmu Kulinářské umění, kde je jedním z aktivních ambasadorů.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

ASIE NA TALÍŘI - ZDENĚK KŘÍŽEK 30.1.2025
čtvrtek 16:00
ASIE NA TALÍŘI - ZDENĚK KŘÍŽEK Lektor:
Zdeněk Křížek
Poslední 2 místa Detail kurzu Objednat kurz
SUSHI 25.2.2025
úterý 16:00
SUSHI Lektor:
Zdeněk Křížek
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative