• KURZŮM VAŘENÍ PRO HOBBY KUCHAŘE, najdete u nás kurzy tématické, masové i cukrářské, … k oblíbeným patří např. příprava steaků, grilování, sushi i mezinárodní kuchyně - španělská, francouzská, asijská či vietnamská
• KURZŮM VAŘENÍ PRO DĚTI A TEENAGERY, na kterých rozvíjí malí kuchtíci svoji kreativitu a tvořivost
• DÁRKŮM FORMOU DÁRKOVÝCH POUKAZŮ, NOVĚ I DÁRKOVÝCH BOXŮ. věnujte poukaz na zážitkový kurz vaření jako poděkování pro vaše blízké, kolegy a obchodní partnery k různým příležitostem (narozeniny, výročí, Vánoce, …)
• ZÁŽITKOVÉMU AKTIVNÍMU VAŘENÍ, aneb teambuilding od 8 osob tak, jak jej neznáte. Menu i program tvoříme na míru vašim přáním a představám.
• PRONÁJMU PROSTOR STUDIA, pro firemní školení, oslavu narozenin s možností zajištění občerstvení nebo s možností se aktivně podílet na vaření (profesionálně vybavená kuchyně v přízemí a prostory s konferenčním uspořádáním v 1. patře)
• ZAJIŠTĚNÍ FIREMNÍ ČI SOUKROMÉ AKCE, společenská událost doplněná o netradiční gastronomický zážitek (např. prezentace GRILOVÁNÍ NA UNIKÁTNÍCH GRILECH BIG GREEN EGG s aktivním zapojením hostů)
• KUCHAŘ DO DOMU, překvapte své hosty při oslavě narozenin, grilování nebo soukromé párty. A vytvořte jim zajímavý a netradiční program, který si užijete i vy! Přenechte přípravu občerstvení a menu profesionálnímu šéfkuchaři. Však on si ve vaší kuchyni hravě poradí. Na přání vám sestavíme menu, obstaráme suroviny, přijedeme, uvaříme, uklidíme, odjíždíme… Do vaření se můžete také zapojit a sbírat tipy, rady a inspiraci pro další kouzlení v kuchyni.
CATERING NA MÍRU - Zavolejte a zjistěte, jaké jsou naše možnosti ohledně zajištění občerstvení na Vašich soukromých a firemních akcích
KONTAKT: T: +420 734 620 220, E: info@kulinerplus.cz
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.