Datum: 30.1.2025, 16:00 - 20:00
Lektor: Zdeněk Křížek
Cesta po Asii se Zdeňkem Křížkem.
Kanton, Japonsko a Thajsko. Tyto tři oblíbené destinace poznáte nejen ze Zdeňkova vyprávění, ale i skrz vůně a chutě vybraných pokrmů.
Na kurzu se mimo jiné naučíte:
- jak zabalit a připravit dim sum knedlíčky se skvělou náplní
- jak připravit restované hovězí s nudlemi a tradiční japonskou omáčku
- jak připravit sladkou lepivou rýži, karamel a mango chutney
Menu, které si připravíte:
Tradiční vepřový shumai - variace ve stylu dim sum knedlíčků s jarní cibulkou a mušlemi
Japonská yakisoba - restované hovězí nudličky, udon nudle, shiitake a sladký hrášek
Kokosová rýže - mango, slaný karamel, chlebovník
ilustrační foto