Detail kurzu

Jan Rimpler
KRÁLOVSKÉ STEAKY

27.3.2025, čtvrtek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč

Objednat kurz

Ten nejoblíbenější kurz pro milovníky hovězích steaků.

Na kurzu se dozvíte a vyzkoušíte následující:

- jak steaky nakoupit, upravit a servírovat

- základní informace o původu, zrání masa a několik postupů k dokonalému výsledku

- každý si připravíte 2 vlastní steaky a ochutnáte tomahawk nebo t-bone

- netradiční i oblíbené přílohy a omáčky

MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍTE:

FILETOVANÝ FLANK STEAK - asijský salát z teplé zeleniny a grilovaného pak choi, sezamový dresink s medem a zázvorem

SIRLOIN STEAK - klasika z nízkého roštěnce s tukovým krytím, pepřová omáčka s koňakem a demi glace, pečené baby brambory

TOMAHAWK NEBO T - BONE STEAK - ananasová chilli salsa, maldonská sůl

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

PRONÁJEM STUDIA 19.6.2025
čtvrtek
PRONÁJEM STUDIA Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
MENU NA GRILU - ŽEBRA, LOSOS, KACHNÍ PRSA, BROSKVE 21.6.2025
sobota 10:00
MENU NA GRILU - ŽEBRA, LOSOS, KACHNÍ PRSA, BROSKVE Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:



Sociální sítě
Created by Shot Creative