27.3.2025, čtvrtek 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč
Ten nejoblíbenější kurz pro milovníky hovězích steaků.
Na kurzu se dozvíte a vyzkoušíte následující:
- jak steaky nakoupit, upravit a servírovat
- základní informace o původu, zrání masa a několik postupů k dokonalému výsledku
- každý si připravíte 2 vlastní steaky a ochutnáte tomahawk nebo t-bone
- netradiční i oblíbené přílohy a omáčky
MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍTE:
FILETOVANÝ FLANK STEAK - asijský salát z teplé zeleniny a grilovaného pak choi, sezamový dresink s medem a zázvorem
SIRLOIN STEAK - klasika z nízkého roštěnce s tukovým krytím, pepřová omáčka s koňakem a demi glace, pečené bab brambory
TOMAHAWK NEBO T - BONE STEAK - ananasová chilli salsa, omáčka chimichuri, sůl s medvědím česnekem
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
11.10.2024 pátek 16:30 |
SVĚT NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.10.2024 středa 16:30 |
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz | |
17.10.2024 čtvrtek 16:30 |
ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.