Datum: 24.10.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
SEZONA TÉTO MOŘSKÉ DELIKATESY JE V PLNÉM PROUDU.
MÁTE JEDINEČNOU MOŽNOST SI KAŽDÝ SÁM VYZKOUŠET ÚPRAVU HUMRA OD SAMÉHO ZAČÁTKU.
PRO KAŽDÉHO Z VÁS BUDE PŘIPRAVENÝ CCA 1 KILOVÝ KOUSEK.
NAVÍC OCHUTNÁTE HUMŘÍ BISQUE - POLÉVKU Z HUMŘÍHO MASA A SKELETŮ.
MENU, KTERÉ SI NA KURZU PŘIPRAVÍME:
HUMŘÍ KOKTEJL S BURBONEM, BYLINKOVÁ BAGETKA
KLEPETA Z KANADSKÉHO HUMRA, TRHANÉ SALÁTKY S CITRUSY A GRANÁTOVÝM JABLKEM, MALINOVÁ ZÁLIVKA
HUMŘÍ BISQUE - KRÉMOVÁ POLÉVKA S HUMŘÍM MASEM
HUMR THERMIDOR - ZAPEČENÝ OMÁČKOU MORNEY, GRILOVANÉ CUKETKY A ŽAMPIONY