JAN RIMPLER - šéfkuchař, hlavní lektor a provozovatel Kulineru - školy vaření.
Vystudoval kuchařinu na střední škole v Pelhřimově a své kuchařské znalosti začal nabírat hlavně při pětileté zahraniční praxi na čtyř a pěti hvězdičkových říčních lodích v Německu, Holandsku a Rakousku.
Po návratu pracoval mimo jiné jako šéfkuchař českobudějovického Grand Hotelu Zvon, restaurace Noem Arch Brno a Relax a sport resortu Dolní Morava. V roce 2008 a 2017 se stal protagonistou dnů české kuchyně v Limě v Peru.
Za téměř šestileté působení jako lektor má ze sebou vedení více než 300 kurzů vaření pro širokou veřejnost i odborníky, teambuildingů pro firmy a soukromých akcí.
Rád přijme pozvání jako protagonista live cooking show na food festivaly, veřejné i soukromé akce nebo degustační večery.
Již 14 rokem se pravidelně objevuje na obrazovkách České televize ve vysílání Dobrého rána nebo v roce 2022 v několika dílech pořadu Kluci v akci po boku Ondry Slaniny
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
31.10.2024 čtvrtek 16:30 |
VEPŘOVÉ NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
1.11.2024 pátek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 2 místa | Detail kurzu Objednat kurz | |
15.11.2024 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY - předvánoční speciál |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 1 místo | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.