KRÁLOVSKÉ STEAKY

Datum: 27.3.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Ten nejoblíbenější kurz pro milovníky hovězích steaků.

Na kurzu se dozvíte a vyzkoušíte následující:

- jak steaky nakoupit, upravit a servírovat

- základní informace o původu, zrání masa a několik postupů k dokonalému výsledku

- každý si připravíte 2 vlastní steaky a ochutnáte tomahawk nebo t-bone

- netradiční i oblíbené přílohy a omáčky

MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍTE:

FILETOVANÝ FLANK STEAK - asijský salát z teplé zeleniny a grilovaného pak choi, sezamový dresink s medem a zázvorem

SIRLOIN STEAK - klasika z nízkého roštěnce s tukovým krytím, pepřová omáčka s koňakem a demi glace, pečené bab brambory

TOMAHAWK NEBO T - BONE STEAK - ananasová chilli salsa, omáčka chimichuri, sůl s medvědím česnekem