Datum: 27.3.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Ten nejoblíbenější kurz pro milovníky hovězích steaků.
Na kurzu se dozvíte a vyzkoušíte následující:
- jak steaky nakoupit, upravit a servírovat
- základní informace o původu, zrání masa a několik postupů k dokonalému výsledku
- každý si připravíte 2 vlastní steaky a ochutnáte tomahawk nebo t-bone
- netradiční i oblíbené přílohy a omáčky
MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍTE:
FILETOVANÝ FLANK STEAK - asijský salát z teplé zeleniny a grilovaného pak choi, sezamový dresink s medem a zázvorem
SIRLOIN STEAK - klasika z nízkého roštěnce s tukovým krytím, pepřová omáčka s koňakem a demi glace, pečené bab brambory
TOMAHAWK NEBO T - BONE STEAK - ananasová chilli salsa, omáčka chimichuri, sůl s medvědím česnekem