Detail kurzu

Jan Rimpler
VEPŘOVÉ NA TALÍŘI

22.1.2025, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Vepřové maso ve všech úžasných podobách.

Pečené, grilované, na pánvi i v troubě. V celku i na kosti.

Spousta tipů, triků a rad na základy, omáčky a přílohy.

Menu, které si společně připravíme:

Rilettes z trhaného vepřového masa - poupata z medvědího česneku ála kapary, corničoky a dijonská hořčice, česnekový chléb

Šťavnatá vepřová kotletka na kosti - vepřový tomahawk v bylinkovém nálevu, salátek z červené řepy, jablek a křenu

Vepřové pečené plecko na tmavém pivu - dýňové zelí, špekový knedlík

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

AMERIKA NA TALÍŘI        23.10.2024
středa 16:30
AMERIKA NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
HUMR NA TALÍŘI     24.10.2024
čtvrtek 16:30
HUMR NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
MASA, STEAKY, RUMY 25.10.2024
pátek 16:30
MASA, STEAKY, RUMY Lektor:
Jan Rimpler
Poslední 3 místa Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino


Sociální sítě
Created by Shot Creative