21.5.2025, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3000 Kč
Po hovězím a vepřovém je řada na drůbeží.
Jak drůbež vykostit, správně marinovat a tepelně upravovat ? Jak chutná maso z farmářského chovu? Jak na kachní nebo krůtí?
Upravit několik druhů drůbežího si vyzkoušíte v lehkém jarním menu
S sebou si odnesete skleničku kuřecího vývaru
Menu, které si připravíte:
Zauzená francouzská kachní prsa - salát z černé čočky, bulguru a granátového jablka
Roládka z jarního baby kuřátka - zelí z červené řepy, špenátové krupicové noky
Marinovaný krůtí steak - bylinkové máslo, restované žampiony s cuketou a baby bramborami
ilustrační foto
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
9.1.2025 čtvrtek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.1.2025 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.1.2025 čtvrtek 16:30 |
ŘÍZKY NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.