Detail kurzu

Jan Rimpler
DRŮBEŽÍ NA TALÍŘI

21.5.2025, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3000 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Po hovězím a vepřovém je řada na drůbeží.

Jak drůbež vykostit, správně marinovat a tepelně upravovat ? Jak chutná maso z farmářského chovu? Jak na kachní nebo krůtí?

Upravit několik druhů drůbežího si vyzkoušíte v lehkém jarním menu

S sebou si odnesete skleničku kuřecího vývaru

Menu, které si připravíte:

Zauzená francouzská kachní prsa - salát z černé čočky, bulguru a granátového jablka

Roládka z jarního baby kuřátka - zelí z červené řepy, špenátové krupicové noky

Marinovaný krůtí steak - bylinkové máslo, restované žampiony s cuketou a baby bramborami

ilustrační foto

 

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KRÁLOVSKÉ STEAKY 9.1.2025
čtvrtek 16:30
KRÁLOVSKÉ STEAKY Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
MASA, STEAKY, RUMY 10.1.2025
pátek 16:30
MASA, STEAKY, RUMY Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
ŘÍZKY NA TALÍŘI 16.1.2025
čtvrtek 16:30
ŘÍZKY NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

VÍNO PLAČEKMagnum homeBiggreeneggVíno Prokeš


Sociální sítě
Created by Shot Creative