16.1.2025, čtvrtek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2900 Kč
Novinkový kurz zaměřený na jednotlivé pokrmy.
Tentokrát na téma řízky.
Na kurzu se naučíte:
Jak řízky připravit, marinovat a tepelně upravit. Spoustu zajímavých příloh a druhů obalování.
Na řízkovém menu, které si společně připravíte nebude chybět:
Originál Vídeňský telecí na přepuštěném másle s rakouským bramborovým salátem a brusinkami
Plněný Cordon Bleu z kuřecího masa, batátové pyré
Řízek z hovězí roštěné marinované v česnekovém nálevu, balený ve strouhance z tmavého chleba, salát z pečených baby brambor
ilustrační foto
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
14.2.2025 pátek 16:30 |
VALENTÝNSKÉ VAŘENÍ v párech |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
15.2.2025 sobota 18:00 |
VALENTÝNSKÉ VAŘENÍ v párech |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
20.2.2025 čtvrtek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.