29.1.2025, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3400 Kč
HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.
NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE V MADEIRA OMÁČCE
SYROVÉ, GRILOVANÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S POUPATY Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
11.10.2024 pátek 16:30 |
SVĚT NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.10.2024 středa 16:30 |
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz | |
17.10.2024 čtvrtek 16:30 |
ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.