17.9.2024, úterý 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
Zažijte s námi pohodovou neděli a naučte se hned několik postupů a tipů na vaše vaření.
Jak na minutkové maso?
Jakou omáčkou ho vyladit a jakou vhodnou přílohou doplnit?
Jak na minutkovou úpravu zvěřiny?
To vše se naučíte a po kurzu si s tím hravě poradíte.
Na uvítanou dostanete kachní rillette, samozřejmě s receptem a tipem na jeho přípravu
Menu, které si společně uvaříte:
• vyzrálý hovězí flank steak, vlažný zeleninový salát
• dančí medailonky s brusinkovou omáčkou, domácí mandlová kroketa
• marinovaný vepřový steak s kostí, dýňové pyré, baby brambory v solné krustě
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
11.10.2024 pátek 16:30 |
SVĚT NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.10.2024 středa 16:30 |
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz | |
17.10.2024 čtvrtek 16:30 |
ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.