7.3.2025, pátek 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
Další ze skvělých a inspirativních kurzů je tady.
Výborné ingredience a pohodový lektor, který vás seznámí s vychytávkami pro vaše gurmánské párty a naučí, jak správně připravovat steaky a skvělé přílohy.
Šéfkuchař a spolumajitel tišnovské restaurace Na Humpolce Oskar Klanert s vámi připraví následující menu.
RIB EYE STEAK VE ŽHAVÉM POPELU, PÁLENÁ PAPRIKA S CIBULÍ
VEPŘOVÁ KOTLETA S KOSTÍ, PEČENÉ FAZOLE S BRAMBOREM A BBQ OMÁČKOU
SOUS VIDE VEPŘOVÁ PANENKA PÁLENÁ OHNĚM, LIŠKY V ZÁZVOROVO-HOŘČIČNÉ OMÁČCE, ZELENIINA
SKOŘICOVÉ NOKY S VIŠNĚMI A SMETANOU
ilustrační foto:
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
7.3.2025 pátek 16:30 |
STEAKOVÉ MENU - OSKAR KLANERT |
Lektor: Oskar Klanert |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz | |
30.4.2025 středa 16:30 |
JARNÍ MASA - OSKAR KLANERT |
Lektor: Oskar Klanert |
Volný | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.