STEAKOVÉ MENU - OSKAR KLANERT

Datum: 7.3.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Oskar Klanert

Počet osob:

Další ze skvělých a inspirativních kurzů je tady.

Výborné ingredience a pohodový lektor, který vás seznámí s vychytávkami pro vaše gurmánské párty a naučí, jak správně připravovat steaky a skvělé přílohy.

Šéfkuchař a spolumajitel tišnovské restaurace Na Humpolce Oskar Klanert s vámi připraví následující menu.

RIB EYE STEAK VE ŽHAVÉM POPELU, PÁLENÁ PAPRIKA S CIBULÍ

VEPŘOVÁ KOTLETA S KOSTÍ, PEČENÉ FAZOLE S BRAMBOREM A BBQ OMÁČKOU

SOUS VIDE VEPŘOVÁ PANENKA PÁLENÁ OHNĚM, LIŠKY V ZÁZVOROVO-HOŘČIČNÉ OMÁČCE, ZELENIINA

SKOŘICOVÉ NOKY S VIŠNĚMI A SMETANOU

ilustrační foto: