Pravá italská pohoda u grilu s degustací prosecca. Šéfkuchař Honza Rimpler vařil, Jakub Hájíček naléval :-)
Burger festival u Galerie Vaňkovka byl naprostá bomba! Pro šéfkuchaře je vždy největší odměna, když hostům chutná. A opětovná návštěva s pochvalou a přáním vyfotit se na fejs nebo na instáč, potěší dvojnásob! :-) Tak zase v září, naši milí hosté ;-)
Terinka z králíka s marinovanou řepou a cuketovou pěnou. Roládka z jarního kuřete s kopřivovou nádivkou, pečená barevná karotka. Trhané salátky s jedlými květy, kozím sýrem a malinovou vineigrette. Dvojitý drůbeží vývar se špenátovými nočky a křepelčím vejcem. Jehněčí hřebínek v bylinkové krustě, česnekové pyré, bramborový gratin. Mandlový minimazanec s krémem zabaglione a jahodami.
Tento kurz vaření pořádáme pouze dvakrát v roce.
Podpořili jsme projekt Zdraví v akci a na jeden víkend si propůjčili kuchyni v IKEA Brno. Ne že by nám naše Kuliner-kuchyně byla malá, ale moc rádi vás překvapujeme v různých částech Brna :-) Mohli jste si s námi připravit maki sushi s marinovaným lososem a zdravé chutné pomazánky, které mění svačinový stereotyp :-)
V lednu jsme uspořádali inspirativní školení kuchařů menz, které bylo zaměřené na zdravé a chutné vaření v praxi. Velmi často se věnujeme individuálním projektům, především školení kuchařů v restauracích a gastronomických provozech v kombinaci s využitím moderních technologií. Každé vzdělávací školení tvoříme svým klientům na míru tak, aby pro ně bylo maximálně přínosné.
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.