Fotogalerie

13. 4. 2017 - VELIKONOČNÍ DEGUSTAČNÍ MENU

Terinka z králíka s marinovanou řepou a cuketovou pěnou. Roládka z jarního kuřete s kopřivovou nádivkou, pečená barevná karotka. Trhané salátky s jedlými květy, kozím sýrem a malinovou vineigrette. Dvojitý drůbeží vývar se špenátovými nočky a křepelčím vejcem. Jehněčí hřebínek v bylinkové krustě, česnekové pyré, bramborový gratin. Mandlový minimazanec s krémem zabaglione a jahodami.

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

Magnum homeBiggreeneggvíno prokeškptradingdortjakvino