22.4.2017, sobota 17:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2700 Kč
Stýská se vám po grilování? Po vůni rozžhaveného dřevěného uhlí, která se line z grilu? Načerpejte inspiraci pro letní grill párty s přáteli a připravte se s předstihem na letní víkendy. S námi se stanete mistry svého grilu a skvělými hostiteli. Lehké pokrmy, kvalitní suroviny a čerstvé bylinky, které jídlu dodávají fantastickou chuť, vytvoří v kombinaci s kuchařskými dovednostmi dokonalou gastronomickou událost. Říká se, že grilování je doménou mužů, jejich rituálem a oblastí, do které nesmí vkročit nikdo jiný. Platí to u vás doma také? :-)
Motto: "Grilování - kulinářská technika pro ty, kteří už nechtějí maso jen opékat."
V čem se zdokonalíme?
- poznáte s námi variabilitu grilování – v alobalu, na špízech i na roštu
- ugrilujeme si různé druhy mas (ryby, jehněčí a hovězí) a poradíme vám, jak je vhodně upravovat
- v dubnu je jehněčí maso v top formě a pro gril jako stvořené
- naučíme se správně marinovat a grilovat steaková masa tak, aby byla křehká a šťavnatá
- připravíme vynikající omáčky a dipy – bylinkový dip a výtečnou omáčku mojo rojo, na kterou si přivezl šéfkuchař Honza recept až z Kanárských ostrovů
- připravíme si několik druhů příloh, které se k menu výborně hodí - pečené brambory, křupavou kukuřici i grilovanou zeleninu
- společně si naservírujeme stylový dezert, jak jinak než na grilu, kterým své hosty zaručeně nadchnete, a nejen ty nejmenší
Menu:
Ke grilovanému menu pro vás bude připravený čerstvý a křupavý domácí chléb, který si díky receptu od nás budete moci doma také připravit. A to ještě není všechno! Správné grilování se neobejde bez kvalitního moku, proto se můžete těšit na pivní speciály, které jsou připravovány s láskou, stejně jako celé naše grilovací menu.
Na kurzu grilování budeme grilovat na špičkových unikátních grilech Big Green Egg.
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
22.5.2024 středa 16:30 |
STŘEDOMOŘSKÁ KUCHYNĚ - NOVINKA 2024 |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 3 místa | Detail kurzu Objednat kurz | |
31.5.2024 pátek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
1.6.2024 sobota 11:00 |
KURZ VAŘENÍ PRO DĚTI 8 - 12 LET - HRAVÁ ITÁLIE |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 2 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.