Jmenujeme se celým jménem Nguyen Phuong Thuy & Tran Hoang Long, ale říkejte nám Twí a Long.
Jsme milovníci vietnamské kuchyně. Twí už od mala ráda pomáhala mamince v kuchyni a Long vždy rád degustoval jídla od své mamky. Těmto vášním se věnujeme již od roku 2015, kdy jsme poprvé zkusili uvařit bún cha na vietnamském festivalu v Brně na náměstí Svobody. Poté se nám lidé ozívali, že bychom měli organizovat kurzy vaření. Ten nápad se nám tak zalíbil, že jsme nezaváhali ani vteřinu a od té doby učíme příznivce vietnamské gastronomie vařit vietnamské pokrmy.
Rádi přednášíme o cestování ve Vietnamu, organizujeme prohlídky na tržnici, kde lidem ukazujeme naši kulturu, mentalitu a nechybí ani prezentace vietnamských ingrediencí v asijských potravinách.
Proč se pouštět do vietnamské kuchyně?
Vietnamské jídlo je čím dál oblíbenější a mezi světovými kuchyněmi se považuje za delikatesu. Proč tomu tak je?
• Vietnamská kuchyně kombinuje různá koření a ingredience do jednoho promyšleného celku.
• Základem je zdravá rýže a rýžové výrobky.
• K zahuštění se používá bezalergenní tapioková mouka.
• Dalším základem je rybí omáčka.
• Jídla obsahují i další zdravé ingredience jako jsou krevety a jiné mořské plody.
• Vietnamská jídla se taky doporučují při detoxikaci.
• Nudlová jídla doplněná kvalitním vývarem vás nasytí, a přitom vám z nich není těžko.
• Ingredience na vaření jsou snáze k dostání.
• Vietnamská jídla mohou být bezmasá.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
Není žádný kurz.
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.