Detail kurzu

Jan Rimpler
KRÁLOVSKÉ STEAKY

15.5.2025, čtvrtek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč

Objednat kurz

Nejoblíbenější kurz na steaky s novým menu.

Vyzrálé maso v hlavní roli, nové omáčky a přílohy. Každý si připravíte svoje 2 steaky a 400g T - bone s kolegou u plotny.

Náš šéfkuchař vám doporučí vše od nákupu po rady na dokonalý výsledek. Vyzkoušíte hned několik postupů a receptů.

Masa která si společně připravíme:

Filetovaný hanger steak - omáčka z hub a demi glace, gratinovaná plněná brambora

Rib eye z vysokého roštěnce - máslo, bylinky a česnek, pečená zelenina z pánve

T - bone steak - maldonská sůl, tomatová salsa criolla

 

Jak prožijete čas s námi ?

 

Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu. 

Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ 18.5.2025
neděle 9:00
KUCHAŘSKÉ ZÁKLADY - CELODENNÍ KURZ PRO DOSPĚLÉ Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI 27.5.2025
úterý 16:30
RYBY A PLODY MOŘE NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Posledních 5 míst Detail kurzu Objednat kurz
HOVĚZÍ NA TALÍŘI 28.5.2025
středa 16:30
HOVĚZÍ NA TALÍŘI Lektor:
Jan Rimpler
Obsazený Detail kurzu Objednat kurz

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se k nám dostanete?
Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.

Partneři:

VÍNO PLAČEKMagnum homeBiggreeneggVíno Prokeš


Sociální sítě
Created by Shot Creative