20.2.2025, čtvrtek 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3600 Kč
Nejoblíbenější kurz na steaky s novým menu.
Vyzrálé maso v hlavní roli, nové omáčky a přílohy. Každý si připravíte svoje 2 steaky a 400g Telecí tomahawk s kolegou u plotny.
Náš šéfkuchař vám doporučí vše od nákupu po rady na dokonalý výsledek. Vyzkoušíte hned několik postupů a receptů.
Masa která si společně připravíme:
Filetovaný rump steak - omáčka z hub a demi glace, gratinovaná plněná brambora
Rib eye z vysokého roštěnce - máslo, bylinky a česnek, pečená zelenina z pánve
Telecí Tomahawk v marinádě - česneková a chilli sůl, tomatová salsa criolla
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
![]() |
27.3.2025 čtvrtek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
29.3.2025 sobota 10:00 |
HOLKY U PLOTNY - VAŘÍ MÁMA A DCERA |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz |
![]() |
10.4.2025 čtvrtek 16:30 |
HUMŘI A KREVETY - NOVINKA 2025 |
Lektor: Jan Rimpler |
Poslední 4 místa | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.