13.10.2024, neděle 10:00 - 15:00, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
Pod vedením zkušeného lektora zažijete a společně si připravíte nedělní BRUNCH neboli pozdní snídani s brzkým obědem.
Na kurzu si připravíte spoustu lahodných pokrmů a delikates včetně ústřic, krevet nebo skvělého hovězího.
Nebude chybět vaječná klasika nebo něco sladkého.
Na kurzu se naučíte:
čistit a otevírat ústřice, pošírovaná vejce, holandskou omáčku, připravovat krevety včetně čištění, hovězí turnedos, lanýžovou omáčku, krémovou náplň do koláče a jiné
Menu Nedělního BRUNCHE je následující:
- Zauzené ústřice - parmezán, panko strouhanka, slanina
- Variace pošírovaných vajec - Benedikt, Royale, Florentine
- Grilované tygří krevety - dýňové lívance, avokádo, granátové jablko, chilli majo
- Hovězí turnedos Rossini - foie gras, bramborová placka, lanýžová omáčka
- Frangipane tart s vanilkovou omáčkou - mandlový koláč s hruškami
ilustrační foto
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
Není žádný kurz.
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.