4.6.2025, středa 16:30 - 20:30, Volný
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 3500 Kč
Oblíbený kurz přípravy moderní metodou SOUS VIDE.
Dozvíte se, co znamená sous vide, jaké má výhody a využití ve Vaší kuchyni.
Ochutnáte 15 hodin připravovaný marinovaný hovězí roštěnec. Uvaříte si křupavá kachní prsa, šťavnatou vepřovou panenku a lososa. Vše v Sous vide a s dokonalými přílohami.
SOUS VIDE MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
Filet z lososa, smetanový pórek s jablky a vínem
Vepřová panenka, salát ze sous vide brambor s česnekovo - bazalkovým dresinkem
Francouzská kachní prsa, karamelizovaná šalotka, madeira omáčka
A NAVÍC OCHUTNÁTE
Marinovaný roštěnec, fenyklový salát s křenem, wasabi lakotnéza
Jak prožijete čas s námi ?
Prosíme vás o příchod cca 20 minut před stanoveným začátkem kurzu.
Těšíme se na Vás, manželé Rimplerovi a celý Kuliner Tým.
Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.
9.1.2025 čtvrtek 16:30 |
KRÁLOVSKÉ STEAKY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
10.1.2025 pátek 16:30 |
MASA, STEAKY, RUMY |
Lektor: Jan Rimpler |
Obsazený | Detail kurzu Objednat kurz | |
16.1.2025 čtvrtek 16:30 |
ŘÍZKY NA TALÍŘI |
Lektor: Jan Rimpler |
Posledních 5 míst | Detail kurzu Objednat kurz |
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.