Detail kurzu

Dalibor Navrátil
Hovězí pečínky s Daliborem Navrátilem

7.3.2018, středa 16:30 - 20:30, Kurz již proběhl
Místo konání: Kuliner plus - kurzy vaření v Brně,
Bohunická cesta 727/15, 664 48 Moravany
Cena: 2900 Kč

Objednat kurz Objednat poukaz

Příprava tradičních hovězích pečení vám může připadat příliš zdlouhavá. Výsledkem však bude křehké a šťavnaté maso, na kterém si pochutnáte. Zatímco na přípravu steaků je zapotřebí masa vyzrálého, měkkou pečínku vytvoříte i z klasického a hlavně cenově dostupnějšího masa. Věděli jste, že hovězí pečeně Esterházy je pojmenovaná podle barona Pála Esterházyho, který byl považován za jednoho z největších labužníků své doby?

 

Motto: Chce to čas, znát základní úpravy a pochvala za výtečnou pečeni se od vašich hostů dostaví!

 

V čem se zdokonalíme?
- naučíme se zpracovávat tyto části hovězího:
     - hovězí loupaná plec
     - hovězí falešná svíčková
     - hovězí brisket
- připravíme si čtyři druhy hovězích pečínek
- povíme si, proč je vhodné maso špikovat a jaké suroviny lze pro špikování použít
- ukážeme si základní kuchařské techniky, jak hovězí masa v kuchyni vhodně zpracovat (dušení, pečení, restování …)
- řekneme si, jak připravit silný hovězí vývar
- poradíme, jaká další masa jsou k přípravě pečení vhodná
- připravíme si dva druhy tradičních příloh, které jsou dnes na talíři spíše vzácně, protože je v dnešní době nahradily těstoviny nebo rýže

 

Společně si připravíme:

 

 

Jak prožijete čas s námi?

Dobrá nálada a nadšení je klíčem k chutnému vaření.

Prosíme vás o příchod 20 - 30 minut před stanoveným začátkem kurzu. Žijeme vařením! Těšíme se, váš Kuliner Tým

Další kurzy lektora

Vyberte lektora:

Nenašli jste pro vás vhodný kurz? Napište nám.

Není žádný kurz.

Kontakt


Kuliner Gastrocentrum s.r.o.
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ: 04108213
DIČ: CZ04108213

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
DobrokarEldoradoKafeservisGallery BetaUnišekUnišek plusUnišek a FKSPCadhocSodexoDejme dětem šancititanoTojiroLucie PrůšováKulinářské uměníinGastroGorenjeGastroPlusKudy z nudyGastroTV


Sociální sítě
Created by Shot Creative