Slavnostní otevření Tržnice Brno proběhne 13.9.2017, zahájeno bude stylově - výtryskem piva z kašny v 11:00 hod.! :-)
Kuliner se objeví na scéně ve 12:15 hod. ve 3. patře. Připravovat budeme plněné raviolli sušenými rajčaty, slaninou a sýrovou omáčkou.
Druhý kuchařský vstup startuje v 16:00 hod. v přízemí. Sestavili jsme ho speciálně pro děti, které si společně s naším kuchařem Pavlem připraví vlastní hamburger.
Vařit budeme z regionálních surovin přímo od farmářů a prodejců brněnské tržnice.
Pořád ještě váháte? Šéfkuchař Honza pro vás připravil recept na citronové krůtí stehno na bylinkovém másle, ideální je na nedělní rodinný oběd. Recept si vyzvedněte na našem kuchařském plácku! :-)
Krásný den vám přeje
Kuliner tým
Brněnský deník.cz napsal o otevření Tržnice Brno a Kulineru:
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se k nám dostanete? Pokud chcete přijet autem, zaparkujete přímo u naší školy vaření. Využít můžete i MHD autobusovou linku č. 51 nebo 501 - zastávka Moravany, Bohunická cesta, odkud k nám dojdete pěšky. Zastávka se nachází 10 minut od areálu.