Z bohatství přírody přijímáme dary v podobě ovoce, zeleniny, luštěnin, ořechů a semínek. Nalezneme v nich minerály a látky velmi prospěšné pro naše tělo. Udržují bystrou mysl, upevňují naše zdraví a dodávají nám energii a životní sílu.
Potraviny, které vás na jaře zaručeně probudí:
- rebarbora
- jedlé květy
- jarní klíčky
- baby špenát
- rukola
- romanesco
Jak můžete tyto suroviny v kuchyni využít? Inspiraci najdete v následujícím menu:
- Aprílové smoothie z rebarbory s jedlými květy
- Cuketové květy v tempuře plněné bylinkovou ricottou s jarními klíčky
- Salát z baby špenátu s pošírovaným křepelčím vejcem a piniemi, zálivka z malinového octa
- Krém z červené řepy s kozím sýrem, rukolovým pestem a smetanou
- Grilované tofu na bylinkovém oleji s paprikou, pyré z fialových brambor, blanšírované romanesco
- Kokosová panna cotta s mangem, limetkou a malinami
Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany
T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz
IČ 64474798
DIČ CZ7406143800
Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.