Aktuality

RECEPT pro zahřátí: Kuliner ČESNEČKA8.12.2016

Chcete odměnit svoji drahou polovičku a sami si pochutnat na česnečce? Přineste domů česnekovou kytku! Takhle běžně obdarovávají naši hosté z kurzů své manželky! :-)

KULINER ČESNEČKA

Suroviny 1 porce:
300 ml drůbeží nebo jiný vývar
palice česneku
1 lžíce másla
50 ml smetana
10 g máslová jíška
sůl, muškátový oříšek (na dochucení)
opečené kostky chleba
snítka petržele

Postup:
V rendlíku rozehřejeme lžíci másla. Vložíme plátky z jednoho měsíčku česneku a orestujeme dozlatova na ozdobu. Plátky česneku vyndáme. Do rendlíku nalejeme vývar a přivedeme k varu. Do vývaru zašleháváme zchladlou jíšku a prováříme minimálně 20 minut. Zjemníme smetanou. Dochutíme solí, muškátovým oříškem a utřeným česnekem. Ozdobíme opečeným chlebem, petrželkou a plátky česneku.

Tip:
Pro efekt můžeme zakápnout česnekovým nebo olivovým olejem.

Dobrou chuť a radost z vaření přeje

Váš Kuliner tým

Odběr novinek Odebírat

Archív aktualit

Kontakt


Kuliner - škola vaření
Provozovatel Jan Rimpler
Bohunická cesta 727/15
664 48 Moravany


T: +420 734 620 220
E: info@kulinerplus.cz
www.kulinerplus.cz


IČ 64474798
DIČ CZ7406143800

Přemýšlíte, jak se od nás dostanete?
Využít můžete Drink & Drive Taxi: +420 608 717 141
Karta s 10 % slevou je volně k dispozici na recepci.

Partneři:
BiggreeneggKafeservistitano


Sociální sítě
Created by Shot Creative