Datum: 12.5.2025, 16:00 - 20:30
Lektor: Zdeněk Křížek
Skvělý Zdeněk Křížek a další jeho báječný kurz
Co se na kurzu naučíme:
Kalamáry Skewers
Kumquat, fava fazole, mizuna salát
Kompletní příprava a čištění kalamár, doplněné salátem z Kumquatu,
grilovaných fava fazolí – příprava dresinku z Kumquat likéru
Kokosové kuřecí yakitori
Ananas, shiitake, divoká brokolice, gochujang majonéza
Marinování kuřecího stehenního řízku v kokosové marinádě, doplněná
glazovaným ananasem s houbami shiitake a divokou brokolicí. Příprava korejské majonézy z chilli pasty Gochujang
Svíčková tanderloin
Chřest, edamame, shimeji, indonéská pepřová omáčka
Kompletní příprava grilované svíčkové, restované ragú z chřestu, edamame
fazolí a hub Shimeji. Příprava tradiční indonéské pepřové omáčky