HUMŘI A KREVETY - NOVINKA 2025

Datum: 10.4.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Humři a krevety.

Oblíbené i obávané delikatesy, které Vás naučíme dokonale připravovat.

Po tomto kurzu už bude pro vás příprava snadná.

Na kurzu se naučíte a dozvíte:

- jak správně připravit humra - od vaření po konečnou úpravu

- jak nakoupt, vyčistit a tepelně upravit krevety

- jak použít tyto delikatesy v dokonalých pokrmech

Menu, které si společně připravíme

Krevetový koktejl s konakem, fenyklem a koktejlovou omáčkou

Humr Thermidor - klasický recept - maso z humřího ocasu, žampiony omáčka Morney, salátek z pečené zeleniny

Tygří krevety v tempuře - avokádová salsa s tomaty a chilli, kukuřičná placka

Krevety s mangem a ananasem v zázvorové omáčce s kokosovým mlékem a koriandrem, opečená bagetka