Datum: 10.4.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Humři a krevety.
Oblíbené i obávané delikatesy, které Vás naučíme dokonale připravovat.
Po tomto kurzu už bude pro vás příprava snadná.
Na kurzu se naučíte a dozvíte:
- jak správně připravit humra - od vaření po konečnou úpravu
- jak nakoupt, vyčistit a tepelně upravit krevety
- jak použít tyto delikatesy v dokonalých pokrmech
Menu, které si společně připravíme
Krevetový koktejl s konakem, fenyklem a koktejlovou omáčkou
Humr Thermidor - klasický recept - maso z humřího ocasu, žampiony omáčka Morney, salátek z pečené zeleniny
Tygří krevety v tempuře - avokádová salsa s tomaty a chilli, kukuřičná placka
Krevety s mangem a ananasem v zázvorové omáčce s kokosovým mlékem a koriandrem, opečená bagetka