Datum: 19.3.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Novinkový kurz v naší nabídce.
Pro všechny, kteří si chtějí připomenout chutě a vůně středomoří.
Neotřelé kombinace chutí a bylinek v tradičních středomořských pokrmech.
Menu, které si společně připravíme:
Pečené brambory v solné krustě PAPAS ARRUGADAS, omáčka romesco - vařené brambory v soli a pečené s křupavou krustou, studená omáčka z pečených paprik a rajčat
Rajčatovo - melounové GAZPACHO s fetou a bazalkou - studená polévka
MOŘSKÝ VLK na salátu s ředkvičkami, quinoou a mátou - spojení šťavnaté ryby, okurek, ředkviček, máty, kopru a granátového jablka
JEHNĚČÍ KOTLETKY s pečenou zeleninou a balsamicem - do růžova pečené jehněčí kotletky, zelenina s bobkovým listem, česnekem a balsamicem