HOVĚZÍ NA TALÍŘI

Datum: 29.1.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

HOVĚZÍ MASO v hlavní roli kurzu, který vás provede jeho úpravami, tipy a vychytávkami při jeho přípravě.

Na kurzu se dozvíte:

Jak na nákup a zpracování masa

Jak na štavnatý steak a dokonalý tatarák

Recept na domácí demi glace a jiné

MENU, které si společně připravíme:

TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S POUPATY Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA, CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY