Datum: 6.3.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Naučte se burgery od A po Z.
Hovězí z vyzrálého mletého, vepřový z trhaného nebo burger ze zauzeného lososa z grilu BGE. Spousta omáček a receptů na domácí housky.
Odneste si s sebou skleničku nakládané zeleniny pro vaši burgerparty
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
HOVĚZÍ CHEESE BURGER - MÁSLOVÁ HOUSKA, VYZRÁLÉ HOVĚZÍ, ČEDAR, ČEDAROVÁ OMÁČKA, DOMÁCÍ PICKLES
BURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM - HOUSKA S ČERVENOU ŘEPOU, TRHANÉ VEPŘOVÉ, HOISIN MAJONÉZA, ZELNÝ SALÁT S KŘENEM
FISH BURGER - HOUSKA BLACK, VYNIKAJÍCÍ ZAUZENÝ LOSOS Z GRILU, SALÁTEK S FENYKLEM, WASABI A JABLKY, KOPROVÝ DIP