Datum: 28.2.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Šéfkuchařův výběr světových specialit.
Vynikajicí kombinace čerstvých ryb a mořských plodů, dokonalý steak a nebo lahodné flambované palačinky.
Základní holandská omáčka, pošírované vejce nebo kombinace masa a humra vůbec poprvé nanašich kurzech.
Nechte se inspirovat a připravte si s Honzou toto top menu:
Ceviche mixta - peruánská specialita z čerstvé ryby, mořských plodů, limet a chilli doplněná batáty a kukuřicí
Vejce Benedikt - pošírované vejce, holandská omáčka, šunka a toast - dokonalá kombinace
Surf and turf - steak z pravé svíčkové a humr, konfitované brambory v šafránovém másle, demi glace
Crépe Suzette - tenké palačinky v pomerančovém karamelu, flambované likérem Grand Marniére