SVĚT NA TALÍŘI

Datum: 28.2.2025, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Šéfkuchařův výběr světových specialit.

Vynikajicí kombinace čerstvých ryb a mořských plodů, dokonalý steak a nebo lahodné flambované palačinky.

Základní holandská omáčka, pošírované vejce nebo kombinace masa a humra vůbec poprvé nanašich kurzech.

Nechte se inspirovat a připravte si s Honzou toto top menu:

Ceviche mixta - peruánská specialita z čerstvé ryby, mořských plodů, limet a chilli doplněná batáty a kukuřicí

Vejce Benedikt - pošírované vejce, holandská omáčka, šunka a toast - dokonalá kombinace

Surf and turf - steak z pravé svíčkové a humr, konfitované brambory v šafránovém másle, demi glace

Crépe Suzette - tenké palačinky v pomerančovém karamelu, flambované likérem Grand Marniére