Datum: 3.4.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.
NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE V MADEIRA OMÁČCE
SYROVÉ, GRILOVANÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH
MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:
TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S POUPATY Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY
HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY
RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY