HOVĚZÍ NA TALÍŘI

Datum: 3.4.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.

NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE V MADEIRA OMÁČCE

SYROVÉ, GRILOVANÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH

MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:

TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S POUPATY Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB, DIJONSKÁ MAJONÉZA, MIKROBYLINKY

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA CIBULKY A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

RUMP STEAK Z VYZRÁLÉHO HOVĚZÍHO, MADEIRA OMÁČKA, PLNĚNÉ PEČENÉ BRAMBORY