Datum: 15.11.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Dámy a pánové.
Než vypukne předvánoční shon, přijďte si užít pohodu.
Na kurzu ochutnáte 6 vzorků světových rumů a mezitím si připravíte 3 skvělé chody.
Na kurzu se inspirujete na sváteční menu a naučíte se:
- zpracovat čerstvou rybu, ochutit a zdokonalit přípravu tatarského bifteku
- dokonalý steak s flambováním, rafinovanou přílohu a perfektní omáčku
- upravit marinované minutkové maso, aby zůstalo šťavnaté
Menu, které si připravíte:
Tatarák z tuňáka a avokáda - nakládaná zelenina, toast, dijonská majonéza
Steak z hovězí svíčkové - flambované ovoce na vanilkovém rumu, madeira omáčka, bramborový gratin
Telecí hřbet - houbové ragú, špenátové kroupy