MASA, STEAKY, RUMY - předvánoční speciál

Datum: 15.11.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Dámy a pánové.

Než vypukne předvánoční shon, přijďte si užít pohodu.

Na kurzu ochutnáte 6 vzorků světových rumů a mezitím si připravíte 3 skvělé chody.

Na kurzu se inspirujete na sváteční menu a naučíte se:

- zpracovat čerstvou  rybu, ochutit a zdokonalit přípravu tatarského bifteku

- dokonalý steak s flambováním, rafinovanou přílohu a perfektní omáčku

- upravit marinované minutkové maso, aby zůstalo šťavnaté

Menu, které si připravíte:

Tatarák z tuňáka a avokáda - nakládaná zelenina, toast, dijonská majonéza

Steak z hovězí svíčkové - flambované ovoce na vanilkovém rumu, madeira omáčka, bramborový gratin

Telecí hřbet - houbové ragú, špenátové kroupy