Datum: 13.10.2024, 10:00 - 15:00
Lektor: Zdeněk a Lucka
Pod vedením zkušeného lektora zažijete a společně si připravíte nedělní BRUNCH neboli pozdní snídani s brzkým obědem.
Na kurzu si připravíte spoustu lahodných pokrmů a delikates včetně ústřic, krevet nebo skvělého hovězího.
Nebude chybět vaječná klasika nebo něco sladkého.
Na kurzu se naučíte:
čistit a otevírat ústřice, pošírovaná vejce, holandskou omáčku, připravovat krevety včetně čištění, hovězí turnedos, lanýžovou omáčku, krémovou náplň do koláče a jiné
Menu Nedělního BRUNCHE je následující:
- Zauzené ústřice - parmezán, panko strouhanka, slanina
- Variace pošírovaných vajec - Benedikt, Royale, Florentine
- Grilované tygří krevety - dýňové lívance, avokádo, granátové jablko, chilli majo
- Hovězí turnedos Rossini - foie gras, bramborová placka, lanýžová omáčka
- Frangipane tart s vanilkovou omáčkou - mandlový koláč s hruškami
ilustrační foto