NEDĚLNÍ BRUNCH - NOVINKA PODZIMU

Datum: 13.10.2024, 10:00 - 15:00
Lektor: Zdeněk a Lucka

Počet osob:

Pod vedením zkušeného lektora zažijete a společně si připravíte nedělní BRUNCH neboli pozdní snídani s brzkým obědem.

Na kurzu si připravíte spoustu lahodných pokrmů a delikates včetně ústřic, krevet nebo skvělého hovězího.

Nebude chybět vaječná klasika nebo něco sladkého.

Na kurzu se naučíte:

čistit a otevírat ústřice, pošírovaná vejce, holandskou omáčku, připravovat krevety včetně čištění, hovězí turnedos, lanýžovou omáčku, krémovou náplň do koláče a jiné

Menu Nedělního BRUNCHE je následující:

- Zauzené ústřice - parmezán, panko strouhanka, slanina

- Variace pošírovaných vajec - Benedikt, Royale, Florentine

- Grilované tygří krevety - dýňové lívance, avokádo, granátové jablko, chilli majo

- Hovězí turnedos Rossini - foie gras, bramborová placka, lanýžová omáčka

- Frangipane tart s vanilkovou omáčkou - mandlový koláč s hruškami

 

ilustrační foto