Datum: 8.10.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Šéfkuchařův výběr světových specialit na vašem stole.
Vynikající kombinace čerstvých ryb a mořských plodů.
Základní holandská omáčka a pošírované vejce nebo "Surf and turf" - čili humr a steak, vůbec poprvé na našich kurzech
Nechte se inspirovat a připravte si s Honzou toto top menu.
Ceviche mixta - geniální kombinace syrové ryby, mořských plodů a výborných doplňků inspirovaná Peruánskou kuchyní
Vejce Benedikt - pošírované vejce, holandská omáčka, šunka a toast - jednoduše skvělá kombinace
"Surf and Turf" - steak z pravé svíčkové a humří maso, konfitované brambory v šafránovém másle - mořské plody a dokonalý steak, demi glace
Crépes Suzette - palačinky z jídelních lístků světových restaurací, s pomerančovým karamelem flambované v Grand Marniére