SVĚT NA TALÍŘI

Datum: 11.10.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Šéfkuchařův výběr světových specialit na vašem stole.

Vynikající kombinace čerstvých ryb a mořských plodů.

Základní holandská omáčka a pošírované vejce nebo "Surf and turf" - čili humr a steak, vůbec poprvé na našich kurzech

Nechte se inspirovat a připravte si s Honzou toto top menu.

Ceviche mixta - geniální kombinace syrové ryby, mořských plodů a výborných doplňků inspirovaná Peruánskou kuchyní

Vejce Benedikt - pošírované vejce, holandská omáčka, šunka a toast - jednoduše skvělá kombinace

"Surf and Turf" - steak z pravé svíčkové a humří maso, konfitované brambory v šafránovém másle - mořské plody a dokonalý steak, demi glace

Crépes Suzette - palačinky z jídelních lístků světových restaurací, s pomerančovým karamelem flambované v Grand Marniére