CESTA PO ASII - ZDENĚK KŘÍŽEK

Datum: 24.10.2023, 16:00
Lektor: Zdeněk Křížek

Počet osob:

Oblíbenou kulinářskou destinaci zažijete s novým lektorem.

Zdeněk Křížek Vás naučí speciality nejen Japonské kuchyně.

Dozvíte se spoustu tipů na přípravu a nákup těch správných surovin

Pod jeho vedením si připravíte následující menu:

JAPONSKÁ GYOZA

- hřebenatka, lanýž, ponzu omáčka. Kompletní příprava japonské gyozy(varianta dim sum)včetně náplně a ponzu omáčky.

SZECHUAN RAMEN

- kalamáry, čínské zelí, chilli. Příprava sladkokyselé seafood polévky Szechuan, ukázka čištění kalamár.

THAJSKÉ MANGO KARI

- kuře, pak choy, thajská bazalka, jasmínová rýže. Kompletní příprava thajského mango kari doplněné kuřecím supréme.