VEPŘOVÉ NA TALÍŘI

Datum: 27.2.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Vepřové maso ve všech úžasných podobách.

Nechte se inspirovat a naučte se čtyři skvělé recepty na jeho úpravu.

Pečené, grilované, na pánvi i v troubě. V celku i na kosti.

Spousta tipů, triků a rad na základy, omáčky a přílohy.

Ochutnáte a odnesete si recept na vynikající Rilettes z pečeného vepřového masa - kapary, corničoky a dijonská hořčice, česnekový chléb

Menu, které si společně připravíme:

Vepřová kotleta s kostí - neboli vepřový tomahawk v bylinkovém nálevu, salátek z červené řepy, jablek a křenu

Marinovaná vepřová panenka s medem a mandlemi - pomerančová salsa se zázvorem, pečené brambory

Vepřové ramínko pečené na tmavém pivu - dýňové zelí, špekový knedlík