INDIE NA TALÍŘI

Datum: 25.11.2023, 16:30
Lektor: Ilona Bansal

Počet osob:

Naučte se další vybrané pokrmy Indické kuchyně. Na menu budou ty nejoblíbenější.

Naše skvělá lektorka vás provede úžasnou kuchyní a povypráví o tradicích Indických domácností.

A pozor !!!! Ilonka vydala nádhernou kuchařku, kterou si můžete na kurzu zakoupit a samozřejmě nechat podepsat !!!

Menu, které si připravíme:

Punjabi samosa - jedno z nejpopulárnějších snacků, křupavé taštičky plněné kořeněnou směsí brmbor a kešu ořechů

Dal z červené čočky, basmati rýže - chuťově jemný dal ještě zjemněný kokosovým mlékem podávaný s kořeněnou basmati rýží

Kuřecí madras, chapati - kořeněné kuřecí curry, které je jednoduché na přípravu, ale o to bohatší v chuti. Přílohou bude základní indický chléb(placka)chapati

Mango lassi - jogurtovo mangový nápoj s nádechem kardamomu