INDIE NA TALÍŘI

Datum: 3.5.2024, 16:30
Lektor: Ilona Bansal

Počet osob:

Naučte se vařit vybrané pokrmy Indické kuchyně. Na menu budou ty nejoblíbenější.

Naše skvělá lektorka vás provede úžasnou kuchyní a povypráví o tradicích Indických domácností.

A pozor !!! Ilonka vydala nádhernou kuchařku, kterou si můžete na kurzu zakoupit a samozřejmě nechat podepsat !!!

Menu, které si společně připravíme:

Palak pakora - špenát a cibule v kořeněném těstíčku z cizrnové mouky

Aloo gobi, chapati - neboli brambory s květákem, které doplňuje hrášek a mnoho druhů koření.Přílohou bude základní indický chleb(placka)chapati

Kuřecí korma, basmati rýže - kuřecí kousky v sametově krémové omáčce s kokosovým mlékem podávané s basmati rýží

Thandai - tradiční nápoj z mléka, několika druhů ořechů a koření