THAJSKÁ KUCHYNĚ

Datum: 9.11.2022, 16:30
Lektor: Milan Macháček

Počet osob:

Zavzpomínejte na teplé Thajské podnebí, pláže a úžasnou gastronomii.

Pod vedením Milana Macháčka se přes výtečné pokrmy přenesete do thajských restaurací.

Milan několik let v Thajsku působil a to nejlepší z místní kuchyně vás naučí.

MENU KTERÉ SI NA KURZU PŘIPRAVÍME:

KAI SATAY - KUŘECÍ ŠPÍZKY MARINOVANÉ V KOKOSOVÉM MLÉCE A CURRY, ARAŠÍDOVÁ OMÁČKA S PANANG CURRY

TOM KHA KAI - KUŘECÍ POLÉVKA, KOKOSOVÉ MLÉKO, ŽAMPIONY, RAJČE, GALANGAL, LIMETOVÉ LISTY, CITRÓNOVÁ TRÁVA, KORIANDR

PHAD PHED KAI - KUŘECÍ MASO, ČERVENÉ CURRY, KOKOSOVÉ MLÉKO, THAJSKÁ BAZALKA, CITÓNOVÁ TRÁVA, PALMOVÝ CUKR, PAPRIKA

PHAD THAI KUNG - RESTOVANÉ THAJSKÉ RÝŽOVÉ NUDLE, KREVETY, TAMARIND, KORIANDR, ARAŠÍDY, MUNGO, ZELENINA, LIMETA