STEAKY, MASA A PIVNÍ SPECIÁLY

Datum: 20.4.2023, 16:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Kurz vaření s ochutnávkou pivních speciálů.

Piva z Českých, Moravských i světových pivovarů Vám budou k dispozici na oblíbeném kurzu.

Menu, které si společně připravíme.

Carpaccio z hovězí svíčkové s parmazánem, rukolou a pivní majonézou

- hovězí maso, olivový olej, parmazán, rukola, limeta, žloutky, olej, pivní esence

Steak z nízkého roštěnce, karamelizovaná šalotka na černém pivu, pečené brambory

- vyzrálé hovězí, sůl, pepř, rozmarýn, máslo, šalotka, třinový cukr, černé pivo, brambory

Jihoamerické špízy z kuřecího masa a krůtích srdíček, grilovaná kukuřice s pivní glazurou

- kuřecí stehna, srdíčka, římský kmín, mletá paprika, jablečný ocet, koriandr, česnek

- glazura- olej, chilli, med, pivo do glazury, sojová omáčka