HOVĚZÍ NA TALÍŘI

Datum: 12.1.2023, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.

NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, SILNÝ VÝVAR, ZELENINOVÝ ZÁKLAD A ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE V MADEIRA OMÁČCE

SYROVÉ, GRILOVANÉ, VAŘENÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH

MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:

TATARÁČEK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S KAPARY A SUŠENÝMI RAJČATY, ČESNEKOVÝ CHLÉB

PHO BO - HOVĚZÍ POLÉVKA S RÝŽOVÝMI NUDLEMI A ZELENINOU

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, RESTOVANÁ SLANINA A ŽAMPIONY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

HANGER STEAK NEBOLI VEVERKA ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO MASA, MADEIRA OMÁČKA