HOVĚZÍ NA TALÍŘI - maso v hlavní roli

Datum: 20.10.2020, 16:30 - 20:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

HOVĚZÍ MASO V HLAVNÍ ROLI KURZU, KTERÝ VÁS PROVEDE JEHO ÚPRAVAMI, TIPY A VYCHYTÁVKAMI PŘI JEHO PŘÍPRAVĚ.

NÁKUP A ZPRACOVÁNÍ MASA, SILNÝ VÝVAR, ZELENINOVÝ A CIBULOVÝ ZÁKLAD A ŠŤAVNATÝ STEAK. RECEPT NA SKVĚLÉ DEMI GLACE

SYROVÉ, GRILOVANÉ, VAŘENÉ A DUŠENÉ V KLASICKÝCH RECEPTECH

MENU, KTERÉ SI SPOLEČNĚ PŘIPRAVÍME:

CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ, RUKOLA, PARMAZÁN, OLIVOVÝ OLEJ, BAGETKA

POLÉVKA Z HOVĚZÍ OHÁŇKY S KARABÁČKEM, DOMÁCÍ NUDLE, ZELENINA

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY

3 DRUHY VYBRANÝCH STEAKOVÝCH PARTIÍ ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO MASA, MADEIRA OMÁČKA