Datum: 19.1.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Nejen pánové ocení oblíbené spojení skvělého jídla a světových rumů.
Na nejoblíbenějším kurzu spojíte příjemné s užitečným.
Naučíte se lahodný tatarák z hovězího
Zjistíte, jak správně postupovat při přípravě steaku, nebo šťavnatého kachního prsa.
Mezi vařením jednotlivých chodů ochutnáte 6 vzorků rumů z celého světa s příjemným výkladem našeho Rummastera
MENU, které si na kurzu připravíte:
TARTAR Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s kapary, korničoky a dijonskou hořčicí, rumová majonéza, česnekový chléb
SIRLOIN STEAK ZE STAŘENÉ HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ, bylinkové máslo, pečená zelenina a brambory
FRANCOUZSKÁ KACHNÍ PRSA, flambované hrušky na skořicovém rumu, batátové pyré