MASA, STEAKY, RUMY...

Datum: 19.1.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Nejen pánové ocení oblíbené spojení skvělého jídla a světových rumů.

Na nejoblíbenějším kurzu spojíte příjemné s užitečným.

Naučíte se lahodný tatarák z hovězího

Zjistíte, jak správně postupovat při přípravě steaku, nebo šťavnatého kachního prsa.

Mezi vařením jednotlivých chodů ochutnáte 6 vzorků rumů z celého světa s příjemným výkladem našeho Rummastera

MENU, které si na kurzu připravíte:

TARTAR Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s kapary, korničoky a dijonskou hořčicí, rumová majonéza, česnekový chléb

SIRLOIN STEAK ZE STAŘENÉ HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ, bylinkové máslo, pečená zelenina a brambory

FRANCOUZSKÁ KACHNÍ PRSA, flambované hrušky na skořicovém rumu, batátové pyré