Datum: 17.10.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler
Skvělá španělská kuchyně je opět tady.
Připomeňte si vůně dálek a chutě Španělska při vaření vybraných delikates této výtečné kuchyně.
Pod vedením našeho lektora se vám vše podaří.
MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍME:
KREVETY S JAMÓNEM A DRCENÝMI RAJČATY - krevety, jamón, česnek, olivový olej, drcená rajčata, hrášek, bagetka
TORTILLA DE PATATAS - největší klasika španělska - brambory, olivový olej, cibule, česnek
FABADA ASTURIANA - FAZOLOVÁ POLÉVKA S CHORIZEM, JELÍTKEM A SUŠENÝM ŠPEKEM
PAPAS ARUGADAS S GRILOVANOU CHOBOTNICÍ A OMÁČKOU MOJO ROJO - specialita z Kanárských ostrovů doplněná o grilovanou chobotnici
ilustrační foto: