ŠPANĚLSKÁ KUCHYNĚ

Datum: 17.10.2024, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Skvělá španělská kuchyně je opět tady.

Připomeňte si vůně dálek a chutě Španělska při vaření vybraných delikates této výtečné kuchyně.

Pod vedením našeho lektora se vám vše podaří.

MENU, KTERÉ SI PŘIPRAVÍME:

KREVETY S JAMÓNEM A DRCENÝMI RAJČATY - krevety, jamón, česnek, olivový olej, drcená rajčata, hrášek, bagetka

TORTILLA DE PATATAS - největší klasika španělska - brambory, olivový olej, cibule, česnek

FABADA ASTURIANA - FAZOLOVÁ POLÉVKA S CHORIZEM, JELÍTKEM A SUŠENÝM ŠPEKEM

PAPAS ARUGADAS S GRILOVANOU CHOBOTNICÍ A OMÁČKOU MOJO ROJO - specialita z Kanárských ostrovů doplněná o grilovanou chobotnici

 

ilustrační foto: