MASA, STEAKY, RUMY

Datum: 9.10.2020, 16:30 - 20:30
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

NEJEN PÁNOVÉ JISTĚ OCENÍ SNOUBENÍ STEAKŮ, MASA A SVĚTOVÝCH RUMŮ S ODBORNÝM VÝKLADEM.

KURZ SPOJENÝ S OCHUTNÁVKOU RUMŮ

6 ZÁSTUPCŮ Z CELÉHO SVĚTA POHLADÍ VAŠE CHUŤOVÉ POHÁRKY

MENU, KTERÉ SI NA KURZU PŘIPRAVÍME:

CARPACCIO Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ, PINIE, RUKOLA, PARMAZÁN

TOMAHAVK STEAK ZE STAŘENÉHO HOVĚZÍHO MASA, OMÁČKA Z KÁVOVÉHO LIKÉRU, CHILLI A SKOŘICE

MARINOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, ZELNÝ SALÁT S WASABI A JABLKY, DOMÁCÍ HRANOLKY NA SÁDLE

FLAMBOVANÝ ANANAS, ŠLEHANÁ SMETANA S VANILKOU