Česká kuchyně - tradiční recepty

Datum: 10.10.2019, 16:30 - 21:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Ta největší česká klasika na našem stole. 

Co se na kurzu dozvíte?

Jak vyfiletovat rybu a jak na rybí vývar.

Připravíme si dokonalou kulajdu a zastřené vejce

Naučíme se hrnkové knedlíky a skvělou svíčkovou omáčku

Jak na silný a čirý hovězí vývar

Jak připravit bramborové lokše a co k nim.

 

Na uvítanou ochutnáte škvarkovou pomazánku s kmínovým chlebem

 

Menu:

Filátko z candáta,pažitková omáčka, glazovaná jablka

Krémová kulajda s houbami a zastřeným vejcem

Špikovaný hovězí váleček na smetaně, hrnkový knedlík

Bramborové placky s povidlím, sušeným ovocem, ořechy a zakysanou smetanou

PS: Určitě vám zůstane od každého chodu porce do krabičky s sebou.