Steaky, masa a pivní speciály - dokonalý páteční večer

Datum: 18.10.2019, 16:30 - 21:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Každý páteční večer je jako stvořený pro pořádnou párty.

Naučte se dokonalý tatarák,skvělý steak a výborné marinády na grilovačky. Nebudou chybět i netradiční špízy, kterými ohromíte!

K tomu ochutnávka pivních speciálů z českých, moravských a světových pivovarů!

 

Menu:

Tatarák z hovězí svíčkové, kapari, wasabi, chilli, česnekový chléb

Rib eye steak ze stařeného hovězího, mexická salsa, pečené brambory s gorgonzolou a slaninou

Vepřový tomahawk - kotleta na kosti v kořeněném nálevu, pivní glazura, chléb

Anticucho - dokonalé špízy z kuřecího masa a hovězího srdce ve skvělých jihoamerických marinádách

 

K menu podáváme PIVNÍ SPECIÁLY !!!