Jarní FIT menu

Datum: 12.3.2019, 16:30 - 21:00
Lektor: Jan Rimpler

Počet osob:

Načerpejte inspiraci pro zdravé a pestré vaření. Naučíme vás připravit pět jarních FIT obědů, které nejenže skvěle chutnají, ale také krásně vypadají!


Rozzáříme vaše obědové krabičky :-)

 

Jarní fit menu, které si zamilujete:

• Ryba
Filátko z pražmy, koriandrové pesto s citrusy, pečená jarní zelenina na dýňovém oleji

• Maso
Sirloin steak z vyzrálého hovězího, celerové pyré, grilovaný květák

• Těstoviny
Špenátové tagliatelle s piniemi, řeřichou a sýrem ricotta

• Salát
Fenyklový salát se zelnými listy, wakame řasou a jablky, zálivka z rýžového octu a melasy

• Vegi
Bulgur s grilovaným lilkem a červenou řepou, teryiaki omáčka, pražená cizrna

 


Připravíme si do krabičky oběd na další den a z kurzu si navíc také odnesete malý dárek: koriandrové pesto s citrusy :-)

 

Nápoje v ceně: chlazená voda s citrusy, pivo Birell, pivo Pilsner Uruquell, víno z vinařství Prokeš

 

Kurz 5 jarních fit obědů vám dodá inspiraci a naučíte se kombinovat suroviny tak, abyste vyhnali stereotyp z obědových krabiček. Naši šéfkuchaři upozorňují: vaříme z nutričně nabouchaných a čerstvých surovin, ale kilojouly fakt nepočítáme! :-)