Datum: 10.11.2019, 12:00 - 15:30
Lektor: Jan Rimpler
Nedělní oběd ve společnosti svatomartinských lahůdek a vína
Prožijte s námi svátek svatého Martina, ke kterému se neodmyslitelně váže tradice pečení svatomartinské husy.
Společně otevřeme i svatomartinské víno!
SVATOMARTINSKÉ MENU:
Menu pro vás kompletně připraví a uvaří náš šéfkuchař Honza Rimpler a domů si odnesete recepty na svatomartinskou hostinu. Společně si ukážeme a vyzkoušíme, jak servírovat jednotlivé chody z menu.
Čeká nás spoustu sáhnutí na talíř, barev, bylinek, surovin v několika podobách, sušené, konfitované, v sous vide, nakládané, pyré, atd. Zkrátka moderní, barevné a s ohledem na tradiční suroviny a chutě svatomartinského menu.
Nápoje v ceně: chlazená voda s citrusy, pivo Birell, pivo Pilsner Uruquell, svatomartinské víno z vinařství Prokeš
Ilustrační foto: